Figueres inicia la campanya T18 per a joves que fan els 18 anys aquest 2014

2014-04-08 13:30

La targeta T18 s'envia a totes aquelles persones empadronades a Figueres durant l'any que celebren el seu divuitè aniversari. Hi ha una expressió popular catalana segons la qual, quan algú arriba a la majoria d’edat, a casa seva li donen “la clau i el duro”. La clau és per entrar i sortir; el duro (que era el nom popular amb el qual es coneixien les monedes de cinc pessetes), per independitzar-se i escollir un estil de vida propi.

Amb la intenció que els joves de Figueres, un cop arribats aquí, tinguin la possibilitat d’entrar i sortir de la ciutat i triar les activitats que més s’adiguin amb el seu estil de vida, se'ls ofereix poder arribar els serveis de la targeta T18, de la qual poden gaudir per una vigència de dos anys.

La targeta dóna accés a descomptes i a diferents activitats que es poden visualitzar a l’enllaç www.figueres.cat/t18 i que es van actualitzant mes a mes.

Per a recollir-la, cal que anar personalment a l’Oficina de Joventut Figueres-Alt Empordà, FEM, situada al carrer d’Anicet de Pagès, 2 (antic alberg) i presentar-s'hi amb el document d’identitat. L’horari d’atenció de l’Oficina és de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 h i de 15.00 h a 20.00 h, excepte dilluns, que només obre el matí.


VIGÈNCIA I VALIDESA

La T18 és vàlida durant els dos anys següents a la seva recepció. És d'ús personal i intransferible. En cas de pèrdua, cal que et posar-se en contacte amb el servei de Joventut (972 032 326) o que enviar un correu electrònic a joventut@figueres.org.