Figueres és un dels punts de la concentració de l'11 de setembre de l'ANC

2020-09-03 08:00

L’Assemblea Nacional Catalana ha presentat els punts de concentració de l’11 de Setembre, on es posarà especial èmfasi en la seguretat de les persones. El centenar de mobilitzacions que es faran arreu del territori compliran escrupolosament els requeriments sanitaris i les mesures de seguretat. Entre elles hi ha Figueres i Roses a l'Alt Empordà i Bellcaire, la Bisbal i Sant Feliu de Guíxols al Baix Empordà. Per a poder-hi participar caldrà inscriure’s prèviament.

La manifestació/concentració de la Diada 2020 a Figueres tindrà lloc a la plaça de la Palmera, carrer Monturiol fins la Rambla i davant la Delegació d'Hisenda de Figueres. L'aforament és limitat i la inscripció es fa per rigoròs ordre a través d'aquesta web. L'acte s'iniciarà a les 17:14 de la tarda i acabarà cap a les 19:00. Els accessos al recinte s'obriran a 16:00 hores.

Cada persona només es podrà inscriure en un punt concret. Un cop hagi omplert el formulari rebrà un correu electrònic de confirmació amb un número d’identificació que s’haurà de portar l’11 de Setembre per poder accedir al punt de concentració. Serà l’única dada que es demanarà al control d’accés.