Figueres destina 40.000 euros a gimnasos, centres de dansa, ioga i similars afectats per les restriccions de la Covid-19

2020-12-01 11:00

Del 2 de desembre al 9 de desembre s’obre el termini per a la presentació de sol·licituds per a gimnasos i centres i estudis de dansa, ioga, pilates, arts marcials i activitats similars de Figueres. L’Ajuntament hi destinarà un total de 40.000 euros.

Aquesta subvenció forma part del Pla de Reactivació Econòmica Municipal de Figueres, un programa adreçat a empreses, professionals i autònoms de la ciutat afectats per la crisi de la COVID-19, amb la finalitat d’aconseguir reactivar l’economia de la ciutat en el menor temps possible.

Es tracta d’activitats que s’han vist fortament afectades per l’estat d’alarma derivat de la crisi sanitària causada per la COVID-19, amb els dos períodes d’aturada obligatòria i amb una reducció important del nombre d’usuaris.

Poden ser beneficiaris de la subvenció les persones físiques o jurídiques que tinguin l’activitat al municipi de Figueres i que la seva activitat se centre en: gimnasos o centres i estudis de dansa, ioga, pilates, arts marcials i activitats similars. Seran subvencionables les despeses de funcionament dels gimnasos i centres relacionades amb el lloguer del local, subministraments, compra de material fungible, especialment guants, mascaretes i gel hidroalcohòlic o qualsevol altra despesa de funcionament necessari per al desenvolupament de l’activitat empresarial.