Figueres celebra diferents actes en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

2013-09-23 10:00

Des d’avui dilluns 23 de setembre, i fins al 27, tindrà lloc la setmana de la mobilitat sostenible i segura a Figueres, aquest any titulada “Mou-te per un aire més net”. Durant aquests dies, l’Ajuntament i altres entitats de la ciutat han organitzat diverses activitats que tenen com a objectiu potenciar aquests valors.

Per tal de conscienciar als ciutadans que actuïn de forma responsable a l’hora de moure’s, Figueres dedica aquests dies del calendari a divulgar la idea a partir de diferents activitats que van adreçades a un públic heterogeni.

Per exemple, les escoles de la ciutat pintaran la Rambla i el carrer Sant Pau, un taller per als més petits que ja s’ha realitzat altres anys i amb èxit. Un altre acte, aquest destinat a un públic més adult, és una conferència sobre accidents de trànsit  i canvis d’actitud per una mobilitat segura. La xerrada anirà a càrrec de Rosa Sanvicens i Lourdes Andreu, presidenta i coordinadora de l’Associació TRACE. Per últim, el dia 29, el Consell Comarcal i diferents ajuntaments organitzen una bicicletada amb BTT, d’un recorregut circular de 33km.