Figueres busca fórmules per a construir una nova piscina al costat del futur pavelló de l'Olivar Gran

2016-11-08 09:00

El Tinent d’Alcalde, Pere Casellas, i el regidor d’Esports, César Barrenechea, s'han reunit amb el Secretari General de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya), Josep M. Lluch amb l’objectiu de cercar noves fórmules que permetin la construcció d’una nova piscina a l’entorn del nou pavelló poliesportiu, que ja s’està planificant i que es començarà a construir l’any vinent a la zona de l’Olivar Gran. 

La UFEC, que gestiona equipaments esportius en diferents municipis de Catalunya, va respondre de manera immediata a la demanda d’assessorament que se li va fer arribar des de l’Ajuntament de Figueres, i va donar facilitats per dur a terme aquesta trobada, que, tal com van destacar els representants de l’Ajuntament, es va desenvolupar de manera cordial i amb voluntat total de col·laboració. 

En la reunió, els regidors van poder conèixer el catàleg de serveis de la UFEC, que es presentarà properament als clubs esportius de la ciutat. D’altra  banda,  Lluc va oferir l’assessorament tècnic i financer de l’entitat a l’Ajuntament i es va oferir a fer els estudis i mantenir les reunions de treball necessàries per fer possible l’objectiu de construir una piscina. 

La construcció d’una nova piscina aprofitant les sinergies que es generaran arran de la construcció del pavelló és una prioritat del govern, conscient de la situació de saturació que pateixen les instal·lacions actuals.

 

Lloc de cerca