Figueres amplia la subvenció per als establiments que implementin mesures de seguretat arran de la COVID-19

2020-04-29 12:30

L’Ajuntament de Figueres amplia fins a 300.000 euros la subvenció als  establiments de la ciutat que implementin mesures per a la seguretat i la higiene un cop s’aixequi l’estat d’alarma i s’obrin al públic.

L’èxit de la mesura ha fet que el consistori ampliï aquestes ajudes que en un principi havia de ser de 200.000 euros. Els establiments comercials i de restauració que hagin implementat mesures o que tenen previst implementar-ne, s’hi podran acollir i rebran un ajut de fins un màxim de 1000 euros.

S’hi podran acollir tots els establiments i empreses que tinguin servei d’atenció al públic presencial i implementin elements estructurals com son la instal·lació de mampares, les màquines de purificació d’ozó, les màquines de cobrament automàtiques o altres mesures que recomanin les autoritats sanitàries. 

Aquesta és una de les mesures incloses en el pla de reactivació econòmica que està elaborant l’Ajuntament de Figueres. L’objectiu és potenciar l’activació del comerç i donar la seguretat i la confiança als clients perquè vagin a comprar als establiments de la ciutat.    

La convocatòria i les bases s’aprovaran la setmana vinent.