Figueres acull la Mostra VOC d’audiovisual en català el dia 24

2017-11-21 12:00

La Mostra VOC (Versió Original en Català), impulsada per Òmnium Cultural arribarà a La Cate de Figueres el divendres 24 de novembre. Farà arribar el talent audiovisual català en uns guardons oberts al públic a través d’un premi popular, que se sumarà als Premis VOC, atorgats per un jurat.  

En total s’han presentat 342 obres, de les quals, 331 curtmetratges i 11 de nous formats. D’aquestes propostes, 9 curtmetratges i 3  websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals presentades, formen part de la selecció final que podrà veure’s a 31 ubicacions diferents — cinemes, teatres, ateneus, etc.—en dues sessions de d’una hora i mitja i una hora. Cada sessió, de dues parts, té un cost de 2 € per entrada.

El resultat dels premis es donarà a conèixer dijous 1 de desembre en una festa a la Sala Luz de Gas de Barcelona i inclouen diverses dotacions econòmiques de fins a 4.000 euros. El jurat, format per Ramon Térmens, Gina Tost, Carol López, Jaume Martí, Alba Cros i Judith Colell atorgarà un premi al Millor Curtmetratge (creació de durada màxima de 20’ si és ficció i 30’ si té caràcter documental. Per cadascuna de les dues categories hi haurà també el premi del públic a través de les votacions populars recollides al llarg de la Mostra VOC.  Els curtmetratges es podran votar en el transcurs de la Mostra i les websèries, videoblogs i altres produccions audiovisuals a través del web www.voc.cat.