Figueres acull el Campionat de Catalunya de bàdminton i tennis taula de l'ACELL

2014-11-27 15:00

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) organitzen el proper diumenge 30 de novembre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres, el Campionat de Catalunya de bàdminton i tennis taula. 

Al Poliesportiu Municipal de Figueres hi seran els 152 esportistes amb discapacitat intel·lectual provinents de tot Catalunya i Andorra. El tennis taula és l’esport que aporta més jugadors, un total de 119, mentre que seran 33, els esportistes que competiran en bàdminton. 

La competició de tennis taula estarà estructurada, segons el nivell dels esportistes, en avançat, mitjà i inicial, a més de comptar amb les proves adaptades. En el cas de la disciplina de bàdminton també tindrem els tres nivells, més les proves adaptades amb globus. Tots els esportistes rebran el seu reconeixement en forma de medalla, ja que com diu el lema dels Special Olympics: Tots som campions!

L’acte protocol·lari i entrega de medalles tindrà lloc a partir de les 16.30h al Poliesportiu Municipal de Figueres. El bàdminton i el tennis taula són dues de les 16 disciplines que Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL promouen durant tot l’any a través de competicions i trofeus regulars. L’esport és entès com una eina d’inclusió social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.