Figueres acollirà el segon Congrés de Drets Humans a finals de setembre

2016-07-29 13:00

Figueres acollirà el II Congrés de Drets Humans, que se celebrarà els dies 29 i 30 de setembre a l’auditori Caputxins. S'ha anunciat avui divendres coincidint amb la celebració del 175 aniversari de la constitució del Col·legi d’Advocats de Figueres–Alt Empordà, que segons consta en unes escriptures recentment localitzades, es va crear el 29 de juliol de 1841.

El II Congrés de Drets Humans que organitza el Consell de l’Advocacia Catalana estarà centrat en el tràfic de persones amb finalitat d’explotació sexual. El president emèrit del Consell de l’Advocacia Catalana, Abel Pié; el president de la Comissió de Drets Humans del Consell, Carles McCragh; el degà del Col·legi d’Advocats de Figueres, Joan Ramon Puig i l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, han presentat l’esdeveniment.

Aquest congrés estarà centrat en el tràfic de persones amb finalitat d’explotació sexual. La situació geoestratègica de l’Alt Empordà i el fet que la localitat fronterera de la Jonquera concentri un elevat nombre de bordells ha fet decantar la balança per Figueres a l’hora de triar la seu d’aquest Congrés, el segon en matèria de Drets Humans que organitza el Consell de l’Advocacia Catalana.