Figueres participa al Fòrum Impulsa 2011

2011-06-21 18:00

La ciutat de Figueres participarà activament al Fòrum Impulsa 2011, que se celebra aquest dimecres 22 de juny a l’Auditori de Girona. Organitzat per la Fundació Príncep de Girona, el Fòrum pretén aglutinar en un mateix espai una selecció d’experiències a escala global, trobant les millors pràctiques per crear una actitud favorable vers la iniciativa de la joventut.

Convidats per la direcció del certamen, des de l’Ajuntament de Figueres s’ha organitzat una expedició al Fòrum amb joves que tenen el perfil per assistir a la cita gironina. El resultat final ha estat una comitiva de 22 figuerencs i figuerenques, d’entre 16 i 35 anys, que provinents de diferents sectors estaran acompanyats per l’alcalde de Figueres, Santi Vila, i el regidor d’Educació, Josep Mª Godoy.

“Amb aquesta iniciativa, que esperem consolidar en properes edicions, des del Govern municipal seguim amb la línia traçada durant el mandat anterior, de creació d’estímuls per als joves i també per als emprenedors. Com ho van ser en el seu moment les Beques a la Joventut Excel·lent o la posada en marxa del Centre d’Innovació i Emprenedoria”, explica el regidor Josep Mª Godoy.

L’Ajuntament ha posat a disposició dels participants figuerencs al Fòrum Impulsa 2011 un bus per traslladar-los fins a l’Auditori de Girona i tornar-los a Figueres un cop acabada la jornada.