Figueres obrirà les taquilles del Teatre El Jardí els migdies de dilluns a divendres

2010-09-20 18:00

L’Ajuntament de Figueres ha decidit obrir les taquilles del Teatre municipal El Jardí els migdies de dilluns a divendres per a la compra anticipada d’entrades. Fins avui, les taquilles estaven obertes els dijous de 18 a 20 hores, mentre que a partir del proper dimecres també ho estaran als migdies, de 13 a 15 h.

“Amb aquesta mesura donem resposta a les demandes de bona part del públic que sovint trobava insuficient obrir només els dijous a la tarda”, explica el regidor de Cultura, Richard Elelman, qui afegeix que “d’aquesta manera, el consistori amplia i millora els seus serveis i s’adapta a la realitat dels figuerencs i figuerenques”.

Aquest proper dissabte 25 de setembre es representa "Un déu salvatge" de Yasmina Reza amb Ramon Madaula, Vicenta Ndongo, Roser Camí i Òscar Rabadán. Dues parelles es reuneixen. El fill d’una d’elles, de tant sols nou anys, ha colpejat el de l’altra parella. Els pares decideixen mantenir aquesta entrevista per arreglar l’assumpte amb civisme. Benèvols i conciliadors, tenen un discurs comú de tolerància i comprensió. Amb la mateixa subtilesa amb què comencen la conversa s’inicia un canvi d’actitud entre ells. Aquest petit canvi porta a un altre una mica més gran i, així, fins a desembocar en un enfrontament obert, que comença a deixar de banda qualsevol acord cívic. Ambdues parelles defensen el seu territori, fins que... la lluita comença entre ells mateixos: tots contra tots. És el moment en què sorgeix de cadascun dels personatges aquell “déu salvatge”, que es revela contra la insatisfacció de les seves vides. 

Les entrades costen 20 euros, 17 per als majors de 65 anys i menors de 25 en venda anticipada.