Figueres ha rebut 57.500 euros en subvencions per l’adquisició del primer bus elèctric de l’Estat

2010-05-07 17:09

L’Ajuntament de Figueres ha rebut, a dia d’avui, 57.500 euros en concepte de subvencions per l’adquisició del primer bus elèctric de l’Estat espanyol. Una quantitat que correspon als 35.000 euros que va ingressar mesos enrere des del departament de Política Territorial i Obres Públiques i els 22.500 euros d’una subvenció de la Diputació de Girona.

A més la Direcció General de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat ha aprovat el lliurament de 60.000 euros pel mateix concepte, diners que s’ingressaran properament.

L'àrea de Medi Ambient ha fet pública la documentació que "demostra que hem ingressat per la compra del bus elèctric 57.500 euros, a més dels 60.000 que rebrem de la Direcció General” explica el regidor Elelman, qui afegeix que “ en total el bus elèctric de Figueres ha aconseguit, de moment, 117.500 euros en subvencions, les quals han estat aprovades i justificades. Tot això confirma aquest vehicle com l’adquisició més barata de la flota d’autobusos municipals”

Per totes aquestes raons, Elelman demana al portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de Figueres, Pere Casellas, que reconegui el seu error quan ahir afirmava que no s’havia rebut cap mena de subvenbció per la compra del bus elèctric.