Figueres guanya presència en els òrgans mediambientals de la Comissió Europea

2010-01-23 20:13

Figueres ha estat designada per la Comissió Europea (CE) com a líder del projecte Imagine, una tasca que desenvoluparà juntament amb la ciutat francesa de Rennes, i que recaurà en el regidor de Medi Ambient, Richard Elelman.

“La nostra feina com a líders d’Imagine serà promoure l’intercanvi d’experiències i iniciatives mediambientals entre els sectors públic i privat”, explica Elelman, qui afegeix que “també es busca millorar els sistemes de comunicar les accions depenent del territori en qüestió”.

La primera tasca de Figueres com a capdavanters d’Imagine es materialitzarà el proper 2 de febrer a Brussel·les, on Elelman exposarà a la CE els objectius del projecte. Posteriorment, a finals d’abril es presentarà a la resta de membres d’Energie Cities.

En matèria europea, destacar que aquesta setmana Pierre Laconte, president de la Fundació europea per al Medi Ambient Urbà, ha visitat Figueres on ha mantingut trobades amb tècnics municipals amb la mobilitat i el medi ambient, com a temes principals.