Figueres es promociona a Montpeller aprofitant la cloenda de l’Any de Catalunya a França

2011-04-18 11:00

Figueres s’ha promocionat, aquest cap de setmana a Montpeller, aprofitant que la ciutat francesa acollia els actes de cloenda de l’Any de Catalunya a França. Aquesta és la primera d’un seguit d’accions que, juntament amb l’associació Alt Empordà Turisme, s’han planificat per promocionar la ciutat i la comarca a França aprofitant la nova línia del TGV. 

La plaça de la Comédie de Montpeller ha estat l’escenari d’actuacions dels gegants Gala i Dalí, dels Amics dels Gegants de Figueres, i de diferents actes promocionals de Figueres i de l’Alt Empordà. El regidor de Promoció, Joaquim Felip, destaca també “la col·laboració del sector hoteler de la ciutat, el qual s’ha implicat en els actes de promoció sortejant una estada a la nostra ciutat”. Iniciativa que els guanyadors han completat amb el regal d’un pac d’entrades gratuïtes als equipaments culturals de Figueres.

Precisament, aquest cap de setmana representants de mitjans francesos han visitat Figueres i l’Alt Empordà per conèixer l’oferta turística de la zona.