Figueres disposarà d'una nova zona d’aparcament al barri de la Creu de la Mà

2010-06-30 15:32

El Govern municipal ha tancat les negociacions per crear un nou aparcament en un solar situat entre els carrers Torres i Bages i Borrassà, al barri de la Creu de la Mà. L’espai, on inicialment s’hi volia fer una promoció d’habitatges, és de titularitat privada. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb la propietat per llogar-lo i convertir-lo en un aparcament públic.

Segons el projecte, redactat per l’àrea municipal d’Urbanisme, el nou aparcament tindrà un total de 35 places -dues d’elles reservades a conductors amb minusvalia- distribuïdes en una superfície de poc més de 1.200 metres quadrats. En paral·lel als treballs per fer possible l’aparcament, que s’executaran en els propers mesos, l’Ajuntament realitzarà una actuació a les voreres de la cruïlla dels carrers Torres i Bages i Borrassà per eliminar les barreres arquitectòniques.

Des de principi de mandat, l’Ajuntament ha creat noves places d’aparcament gratuït a diferents punts de la ciutat com per exemple al carrer Rec Arnau, a la plaça El·líptica, al Parc Sol o al sector Costa Brava. També s’han creat noves places de pagament amb la construcció de l’aparcament de l’Hospital, l’aparcament del Passeig Nou (actualment en obres) i els projectes per ampliar els existents a plaça Catalunya i a El Garrigal.