Figueres destinarà prop de 350.000 euros al menjador social els propers quatre anys

2012-03-30 19:00

El Govern municipal de Figueres destinarà 347.480 euros, durant els propers quatre anys, a la prestació de serveis al menjador social de Figueres (Centre Social Joaquim Vallmajó). Tal i com es publica al plec de clàsules, i com a novetat destacable, l’Ajuntament ha decidit ampliar els requisits perquè també s’hi puguin presentar entitats de caire social, que realitzen serveis de catering. 

El Centre Social Joaquim Vallmajó, situat al carrer Pompeu Fabra, a més també ofereix servei de bugaderia i dutxes a persones en situació de precarietat econòmica. “Es tracta d’un servei de vital importància per l’Ajuntament i per a la ciutat. És un dels punts d’atenció directa als figuerencs i figuerenques que es troben en situació d’emergència social” explica la regidora de Serveis Socials, Dolors Pujol, qui afegeix que “des del Govern municipal refermem la nostra aposta per aquest tipus d’ajudes”. 

Inaugurat el 2004, el menjador social ha servit el 2011 un total de 8.808 àpats, s’hi han fet 791 rentadores i s’ha utilitzat la dutxa en 888 ocasions.