Figueres destinarà a accions d’emergència social els diners que es descomptin als treballadors municipals que segueixin la vaga general

2012-03-28 15:00

L’Ajuntament de Figueres destinarà a accions d’emergència social els diners que es descomptaran al treballadors que segueixin la vaga general, convocada per demà. Ho han acordat aquest migdia representants del Govern municipal -amb la tinent alcalde i regidora de Recursos Humans, Marta Felip, al capdavant- i de la Junta i Comitè de Personal municipal.  

Marta Felip destaca que “es tracta d’una iniciativa molt lloable i que ha estat proposada pels treballadors municipals. A més, la voluntat de l’equip de govern no és estalviar diners amb la vaga. Sinó que l’exercici d’un dret per part dels treballadors permetrà destinar diners a situacions d’emergència socials que existeixen a la nostra ciutat”.

El Govern municipal i treballadors també han pactat els serveis mínims municipals per a la vaga general, que s’han publicat en un decret signat per l’alcalde i que són els següents: una persona a cada punt d’informació de la casa consistorial i l’edifici de serveis; dues persones a l’Alcaldia; dos treballadors a l’OMAC; tres al Cementiri Municipal; un al Servei de manteniment públic; un a serveis socials; i, finalment, tots els porters de les escoles públiques de la ciutat.