Figueres aprova el plec de clàusules per a la construcció de les noves pistes de tennis i pàdel a la zona esportiva

2011-05-24 18:00

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, ha reprès amb normalitat la seva agenda de treball a l’Ajuntament. En aquest sentit destaca l’aprovació –ahir durant la Junta de Govern Local- del plec de clàusules del projecte de construcció de les pistes de tennis i pàdel a la coberta del nou aparcament de l’Hospital i que permetrà la creació de nou noves pistes, sis de pàdel i tres de tennis. Aquestes últimes se sumaran a les tres de tennis que es van renovar fa menys de dos anys.

Segons el document, el projecte surt a concurs amb un pressupost inicial d’uns 713.682,26 euros. Una quantitat de diners que són d’aportació 100% privada a través del cànon que l’empresa Empark ha de pagar per a l’explotació del servei de l’aparcament. A més de les pistes, es preveu la construcció dels corresponents accessos, així com de l’enjardinament de les parets de l’aparcament seguint el model del murs de la piscina descoberta.

“Aquest és un pas més en la important millora de la zona esportiva Castell de Sant Ferran que el Govern va començar amb la nova piscina descoberta,  l’ordenació de l’esplanada del davant i dels entorns Poliesportiu o la pista poliesportiva”, explica el regidor d’Esports, Joaquim Ferrer.

Ferrer avança que el Govern ja té enllestits altres projectes en aquesta zona esportiva. Com són la renovació del parquet al Pavelló Vell, els nous vestidors a l’Estadi Albert Gurt, les noves oficines del servei municipal d’Esports -també a la coberta de l’aparcament-, o, entre d’altres, una tanca perimetral a la zona esportiva del castell de Sant Ferran per controlar i millorar-ne els accessos.