Festes del Carme a Llançà del 14 al 16 de juliol

2017-07-10 10:00

Del 14 al 16 de juliol Llançà viurà les tradicionals Festes del Carme. El tret de sortida serà el divendres a les 7 de la tarda amb els jocs per la mainada a la plaça Catalunya. A la mateixa hora també es realitzarà  la 3era Travessia Popular de natació Verge del Carme a la Platja de Grifeu. A partir de les 11 del vespre, a l’aparcament del Port, La Banda del Drac i el DJ Gres-K s’encarregaran de posar el tancament musical a la primera nit de les festes del Carme.

L’endemà, dissabte 15 al migdia, al Club Nàutic de Llançà arrencarà la primera prova de regates del Memorial Jordi Canal de les clases Optimist i Open. A les 8 del vespre al Passeig Marítim, el mag llançanenc JMÀGIC oferirà un espectacle de màgia gratuït per tothom i, a partir de les 11 fins les 3 de la matinada, de nou a l’aparcament del port, l’Orquestra Maribel i el grup La Removida s’encarregaran de posar la nota musical a la nit de dissabte.

Els actes de diumenge quedaran inaugurats amb la tradicional missa en honor a la Verge del Carme, amenitzada per la Coral Palandriu de Llançà, a la Pineda del Port. Seguidament, se celebrarà la segona prova de regates del Memorial Jordi Canal de les clases Optimist i Open al migdia i, a dos quarts d’una, es farà la tradicional processó per mar de la Verge del Carme amb la xaranga DAMM-ER que, a les quatre de la tarda, també acompanyarà la rua pel Passeig Marítim. 

La nit d’havaneres de Nits de Taballera i Les Anxovetes començarà a les 10 del vespre a l’aparcament del port i farà una pausa a les 11 per poder presenciar el Castell de focs artificials de la Pirotècnia Estalella. Un cop finalitzat l’espectacle pirotècnic, continuarà la nit d’havaneres sempre acompanyada del cremat dels Amics del Cremat de Llançà.