Ferran Adrià rebrà el premi Entramuntanat de l'Any el 4 de març

2014-02-19 18:00

Considerat per a molta gent una de les persones més creatives del món, la projecció internacional del cuiner Ferran Adrià només s'entén com una personalitat i manera de fer molt arrelada al territori empordanès. Ferran Adrià (l'Hospitalet de Llobregat, 1962) rebrà el premi Entramuntanat de l'Any 2013 que lliura l'associació d'empordanesos que viuen o treballen a Barcelona el 4 de març en una vetllada al restaurant The Mirror, de la capital catalana. 

Amb una trajectòria feta amb l'esforç i la feina del dia a dia, Ferran Adrià rep invitacions de tot arreu per fer conferències i fa uns dies es va inaugurar una mostra de dibuixos sobre el procés de creació de les seves receptes al Drawing Center de Nova York. 

Imaginació, fantasia, coneixement, emocions i felicitat són conceptes lligats a la seva experimentació a la cuina. Un creador amb projecció mundial que, segons els que el coneixen, mai ha deixat de ser un home de proximitat amb la seva gent, Roses i l'Empordà. 

El sopar del 4 de març servirà també per celebrar el 20è aniversari dels Entramuntanats-Empordanesos a Barcelona. 20 anys que se celebraran a The Mirror Restaurant per gaudir de plats elaborats sota la tutela del prestigiós xef Paco Pérez, propietari també del Restaurant Miramar de Llançà, dues estrelles Michelin, i precisament premi Entramuntanat de l'Any 2010.

Ferran Adrià rebrà una reproducció del Gegantó Tramuntana, disseny original d'Eduard Bartolí, que forma part de les figures del seguici popular de Figueres.

Lloc de cerca