Ferran Adrià assistirà a la presentació de la revista Milfulls al Mercat de Roses

2011-10-20 11:00

El president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé; l'alcalde de Roses, Carles Pàramo; el cuiner Ferran Adrià, i la presidenta de l'Associació de Comerciants del Mercat de Roses, Anna Blasi, presentaran el setè número de la revista Milfulls al Mercat Municipal de Roses, aquest dissabte 22 d'octubre, a les 10 del matí.

Aquesta edició de la revista, inclou l'editorial del president de la Diputació amb el títol "La Diputació de Girona i la Xarxa de Mercats de Girona amb el mercat local". A més, aquest Milfulls, que correspon a la tardor, es presenta dins el marc del 25è aniversari del Mercat de Roses. A la presentació, l'Associació de Comerciants del Mercat organitzarà un tast de productes de l'Empordà.

Milfulls és fruit de la voluntat de la Diputació de Girona i la Xarxa de Mercats Sedentaris de promoure els mercats municipals gironins, els seus productes i els seus protagonistes. D'una manera visual i entretinguda, aquesta revista posa a l'abast de tots la possibilitat de conèixer els aliments que dóna la terra, i mostra a quins mercats es poden trobar. En aquest sentit també inclou consells dels millors xefs de les comarques gironines, que comparteixen els seus secrets de cuina.