Fangoria, Amaral i Aitana tancaran el Festival Sons del Món

2021-08-04 10:30

La catorzena edició del Festival Sons del Món que va començar el dia 23 de juliol i s'allarga fins el 7 d’agost a la Ciutadella de Roses, ha esdevingut un dels espais escènics més idíl·lics de la Costa Brava. No només per la bellesa de l’espai, sinó també per les seves dimensions, que com es va demostrar la passada edició, permeten complir totes les mesures de seguretat derivades de la crisi sanitària sense restar comoditat al públic.

Al Sons del Món 2021 ja hi han actuat Stay Homas, La Casa Azul, Oques Grasses, Rosario, God Save The Queen i Nil Moliner i a partir d'aquest dijous tanquen el festival Fangoria, Amaral i Aitana, aquesta darrera amb les entrades exhaurides des de fa setmanes.

Fangoria, el grup d'Alaska i Nacho Canut, torna a l'Empordà després del seu exitós pas per l'Acústica 2019 on va omplir la Rambla. En aquesta gira combinen els seus èxits amb versions d'artistes com OBK, La Casa Azul, Dorian o Marta Sánchez i presenten les tres cançons del seu darrer EP "Existencialismo pop". No hi faltaran himnes imprescindibles d'Alaska y Dinarama com "A quién le importa", "Ni tú, ni nadie", "Perlas ensangrentadas" o "Rey del Glam".

A Sons del Món s’acompleixen totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries, a una platea amb aforament per a 1.290 persones amb distància interpersonal entre unitats afectives que suposa el 65% de l’aforament habitual. També, des de les 8 del vespre, es manté el Village, que enguany és més ampli que mai, on es poden degustar productes empordanesos de Km0 abans i després de cada concert.