Fan obres davant del Pallach per millorar la seguretat dels escolars

2013-05-24 19:00

Aquesta setmana han començat les obres per a la creació d'una plataforma elevada a l'encreuament entre el carrer Rentadors i el carrer Pella i Forgas, just davant de l'escola Josep Pallach.

Aquesta actuació s'emmarca dins el programa "Camins escolars segurs" de les escoles de l'àmbit d'intervenció del centre històric. Projecte que té per objectiu millorar els accessos a peu dels escolars i acompanyants de l'escola Josep Pallach, incrementant la seguretat i la comoditat. Aquesta és una de les mesures que van sorgir del procés de participació que es va dur a terme entre tots els agents de la comunitat escolar per a definir els camins escolars més segurs per accedir al centre.

L'obra l’executen els treballadors d'un pla d'ocupació atorgat pel Servei d'Ocupació de Catalunya al Pla d'Intervenció Integral del Centre Històric de Figueres. Com a conseqüència dels treballs s'ha tallat l'accés dels vehicles entre el c. Rentadors i el C. Pella i Forgas. La durada prevista de les obres és d’unes tres setmanes.