Falten unes 15.000 persones per omplir els trams de la Via Catalana per la Independència a l'Alt Empordà

2013-08-19 09:30

La comarca de l'Alt Empordà té el repte d'acollir al llarg del seu traçat més de 52.000 persones. A data d'avui dilluns 19 d'agost, els organitzadors calculen que encara fan falta unes 15.000 persones.

Per això es fa "una crida en primer lloc a la gent de la comarca que encara no s'ha inscrit perquè no esperi més a fer-ho i ho faci en trams que encara tenen mancança de gent i, en segon lloc, demanem a la gent de Figueres, que si no s'han inscrit ho facin en el mateix sentit, i si ja ho han fet en un tram urbà, i són persones que no tenen cap impediment de mobilitat, deixin la comoditat a casa aquell dia i es repensin, seriosament, donar-se de baixa del tram del costat de casa i agafin aquell dia el cotxe per moure's cap un tram on realment són necessaris i deixin el seu espai a gent que tinguin problemes per desplaçar-se com ara gent gran, minusvàlids o gent amb mainada molt petits".

S'ha remarcat la importància d'insciure's i omplir els trams buits, "l'objectiu d'aquest acte no és només ser-hi present, que també, sinó ser-hi i aconseguir que la cadena tingui continuïtat des del tram 1, a Alcanar, fins el tram 722, a El Portús".

Les inscripcions es poden fer individualment o per grups de fins a 5 persones a través de la pàgina https://via.assemblea.cat/ca/inscripcions.html. Per grups de més de 5 persones us podeu dirigir a la vostra Assemblea Territorial més propera o enviar un correu a altemporda@assemblea.cat i us indicaran com procedir així com a resoldre els dubtes que se us puguin plantejar.