Exposició de nadales al Consell Comarcal del 15 al 31 de desembre

2010-12-10 17:30

El Consell Comarcal ha organitzat, aquesta tardor, el concurs infantil de nadales, obert a la participació de totes les escoles públiques i privades concertades de l’Alt Empordà amb l’objectiu de fomentar la festa de Nadal i Reis com a diades típicament catalanes. S’han establert sis premis, tres per a cada categoria (de 1er a 3er i de 4rt a 6è de Primària) i una de les obres guardonades servirà per il·lustrar la felicitació de la institució.

L'exposició de les nadales premiades es podrà visitar del 15 al 31 de desembre, a la sala d’exposicions del Consell Comarcal, durant l'horari habitual d'obertura al públic de les oficines (de 9 a 20 hores els dies laborables).

Al concurs s’hi van presentar presentat 70 nadales, procedents d’una quinzena d’escoles de la comarca que prèviament havien estat seleccionades a cada centre. Els guardonats han rebut material relacionat amb les noves tecnologies.

Els guanyadors del concurs han estat els següents:

Categoria A: 1er. Alícia Martínez i López (escola Martí Inglés, de Palau-saverdera); 2on. Laura Ballart i Aguiñó (escola Joaquim Cusí, de Figueres); 3er. Lluc Hospital i Escat (escola Els Valentins, de Vilamacolum).
Categoria B: 1er Adrià Sargatal i Heras (escola Paula Montal, de Figueres); 2on. Stephany Rosa Mayer Moreno (de l’escola Paula Montal, de Figueres); 3er. Laia Carreras i Barceló (escola Martí Inglés, de Palau-saverdera.

També es va premiar les escoles Paula Montal i Joaquim Cusí de Figueres. El jurat ha estat format per Consol Cantenys, com a presidenta, Joan Vilahú, Isabel Pineda, Josep Blanch i Ladislao Pérez com a vocals, i Maria Teresa Genís com a secretària. Entre les nadales premiades es va escollir la que il·lustrarà la felicitació del Consell Comarcal per aquestes festes, essent la presentada per Adrià Sargatal.