Exposen les vuit maquetes del projecte del Centre de Rem d'Empuriabrava

2022-09-15 08:30

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries fa temps que treballa amb la idea de construir un centre de rem a Empuriabrava. Ara, aquest projecte ja és una mica més a prop de veure la llum després que aquest nou equipament hagi estat objecte del treball final dels alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV).

El projecte del Centre de Rem, que es vol ubicar a la Bocana d’Empuriabrava, a la Platja Petita, és fruit d’una decisió presa per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i proposada al  Departament de Ports i Costes de la Generalitat de Catalunya i a la concessionària de l'espai on es vol construir. Aquesta iniciativa es va prendre prèviament al desenvolupament de les propostes realitzades pels estudiants d’arquitectura de l’ETSAV- UPC, els quals han realitzat en el taller de projectes que tracta l’equipament públic i l’espai públic, coordinat pel doctor arquitecte i professor Joan Curós i Vilà.

El resultat d’aquests treballs, en total vuit maquetes, es podran veure pròximament en una exposició a l’Auditori del Centre de Serveis Puigmal d'Empuriabrava. L’acte tindrà lloc el dia 16 de setembre a les set de la tarda i hi assistirà l’alcalde, Salvi Güell; Joan Curós, coordinador del taller de projectes de l’ETSAV- UPC;  i  alumnes del taller d’arquitectura. L’exposició romandrà oberta fins a final d’any.

Des de l’ajuntament s’ha volgut aprofitar l’avinentesa per inaugurar també aquest nou espai que es posa al servei de la ciutadania, situat al Centre de Serveis Puigmal i que permetrà celebrar-hi actes i activitats diverses. És per aquest motiu que es vol convidar als castellonins i castellonines a conèixer aquest nou equipament aquest divendres al vespre.