Èxit de participació en les tres jornades de Vilafant Vila Educadora

2021-03-29 10:00

L'onzena edició del Vilafant Vila educadora, malgrat canviar de format per adaptar-se a la pandèmia, ha aconseguit un gran èxit de participació. S'han fet tres sessions, repartides en tres dissabtes al matí, dues de telemàtiques i una de presencial uqe han comptat un bon seguiment de persones que han volgut reflexionar i parlar de la importància de l’educació. 

Les tres sessions han revalorat la importància de l’educació, sobretot en aquest curs marcat per la Covid. «Una de les coses positives d’aquesta edició, en fer les jornades repartides en tres dissabtes, ha estat poder gaudir de dues conferències, quan habitualment només n’hi havia una de central. Pensem que l’experiència de fer-ho amb tres dies ha estat interessant, i que potser haurem de valorar si la mantenim en un futur», destaca la regidora d’Educació de Vilafant, Montse De La Llave.  

Aquesta edició s’ha centrat en tres conceptes, la incertesa, les inquietuds i la comunitat educativa invencible. Cada sessió ha servit per reflexionar sobre cada concepte.