Eudald Casadesús pren possessió com a nou delegat del Govern a Girona

2011-01-13 23:00

Eudald Casadesús ha pres possessió aquest vespre del càrrec de delegat territorial del Govern a Girona en un acte que s'ha celebrat a l'Edifici de la Generalitat. El nou delegat ha assenyalat que pretén “prestar el millor servei en favor de les comarques gironines i de la seva gent” i ha promès per aquest objectiu "paciència, prudència i perseverança".

Casadesús ha afirmat que és “evident que la regió de Girona no és aliena a les incerteses i dificultats que viu el país i que el Govern que represento té el repte d’encarar. De la mateixa manera, però, estic convençut de les capacitats i potencialitats de les comarques gironines per fer-hi front”. A més, ha destacat que cal potenciar dos dels principals actius que tenen les comarques gironines: el valor estratègic i paisatgístic i la seva economia diversificada.

L’acte de presa de possessió ha estat presidit per la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, qui ha destacat que "ara més que mai, s'ha de fer un servei en majúscules", referint-se a la tasca que durà a terme el nou delegat del Govern, i la necessitat d'actuar en base a uns valors i a l'esforç. 

Eudald Casadesús va ser nomenat dimarts en consell executiu nou delegat territorial del Govern a Girona. Nascut a Ripoll l’any 1953, és llicenciat en Ciències Químiques per la UAB i ha estat diputat al Parlament de Catalunya des de 1992, alcalde de Ripoll (1995-2003) i president del Consell Comarcal del Ripollès (1987-1995).