Es presenta 'El llibre gegant dels Gegants' a Casa Empordà el dia de Sant Pere

2013-06-29 10:00

Aquest dissabte, dia de Sant Pere, es presenta a Figueres "El llibre gegants dels gegants". Des de les 12 del migdia Bel Bellvehí explicarà contes de gegants per als més petits a Casa Empordà. Amb la presència dels gegants d'en Dalí i la Gala hi intervindran Mar Casas, Regidora d'infància i adolescència i Xavier Albertí, de Brau edicions.

Amb aquest conte, que recull algunes de les llegendes més boniques dels gegants de casa nostra, es posen a l’abast dels més petits una part de l’imaginari col·lectiu català per ajudar-los a entendre què hi ha darrere d’aquestes figures dansaires de les Festes Majors.

El conte, de gran format, vol evocar, per la seva mida, les dimensions dels gegants, amb unes il·lustracions vives i coloristes i un text entenedor que conformen un conjunt molt encertat.

Pensat perquè els pares el llegeixin i l’expliquin als més petits i perquè els nens més grans el puguin llegir directament, és un conte us engrescarà a conèixer més bé aquest fantàstic món dels gegants, que tant d’interès desperta a les nostres places i carrers.