Es posa en marxa una nova edició del programa 'Voluntariat per la llengua' a Figueres

2011-10-20 18:00

El “Voluntariat per la llengua” és un programa que posa en contacte persones que volen destinar 10 hores del seu temps a fer conversa amb persones que acaben d’arribar a Catalunya o que estan interessades a millorar el català que parlen.

Per participar-hi com a voluntari només cal parlar català. A través de la llengua es poden ensenyar els costums, les tradicions i l’entorn de casa nostra a totes les persones que vulguin millorar el català oral i conèixer la realitat del nostre país.

Les persones que hagin començat a parlar català i tinguin ganes de practicar-lo per agafar confiança, poden ser aprenents. A cada edició hi ha més gent disposada a escoltar, a compartir temps i experiències, a ajudar a millorar el nivell de llengua de les persones que volen expressar-se en català .

El proper 1 de desembre està previst l'acte de presentació de les noves parelles lingüístiques. Es farà a les 7 del vespre al Cercle Sport Figuerenc.

Abans, però, cal que us poseu en contacte amb l’Oficina de Català de Figueres (av. Salvador Dalí, 107), a través del telèfon 972 03 23 18, a per correu electrònic a vxl.figueres@cpnl.cat