Es constitueix la Junta Local de Noves Generacions del Partit Popular de Figueres

2014-11-22 16:00

El PPC de Girona ha constituït avui la Junta local de Noves Generacions de Figueres, que presidirà Cristina Ferrón i tindrà Enrique Rodríguez com a secretari. “Avui fem oficial aquest projecte que fa temps és una realitat; som un grup de joves de Figueres que treballem amb il·lusió per la nostra ciutat i creiem en la política seriosa i responsable”, ha explicat Ferrón, qui també ha aprofitat per agrair “el recolzament del gran equip del PPC de Figueres”.

A l’acte de constitució de la junta han assistit la secretària d’Organització de NNGG a Catalunya, Elisabet Ortega, la presidenta de NNGG a Girona, Mar Llambí i els regidors del PPC de Figueres MªÀngels Olmedo, Diego Borrego i Margarita Cotcho. Llambí, com a presidenta provincial de NNGG, ha destacat que “en aquests moments, en ple debat independentista, la constitució d’aquesta junta en una de les ciutats més importants de la província demostra que hi ha joves inconformistes que no combreguen amb el pensament únic imposat per CiU i ERC”. “A Noves Generacions Girona treballem per solucionar els problemes reals dels joves mentre les joventuts d’altres partits es dediquen únicament a fer-ho pel procés separatista de Mas”, ha explicat Llambí.

La de Figueres és la cinquena junta local de Noves Generacions que constitueix l’actual direcció provincial de NNGG de Girona.