Es clou l'exposició sobre en Xameca a la Ciutadella de Roses

2011-02-11 09:30

Aquest vespre, l’Espai Cultural La Ciutadella celebrarà l’acte de cloenda de l’exposició "Jaume Turró. Xameca. Retrospectiva 1955-2005", allotjada a la sala d’exposicions del recinte des del passat mes de novembre. A continuació, tindrà lloc la presentació del projecte CRAC! 2011 (Creacions Roses Art Contemporani), una proposta multidisciplinar que tindrà lloc a Roses entre l’abril i l’agost.

L’exposició sobre Jaume Turró ha rebut durant els tres mesos en què s’ha mantingut instal·lada a la Ciutadella un total de 2.141 visitants. La mostra ha anat acompanyada de l’edició d’un catàleg i de la realització de diferents activitats entorn a l’artista i la seva obra, com una taula rodona, visites guiades i tallers. 

L’acte de cloenda d’aquesta tarda sobre en "Xameca", considerat el primer artista contemporani de Roses, serà el fil conductor que donarà pas a la presentació de la nova iniciativa cultural del Departament de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Roses: CRAC! 2011. El projecte veurà la llum entre el 29 d’abril i el 21 d’agost de 2011, i neix amb la intenció d’esdevenir una mostra de diferents disciplines de creadors contemporanis, vinculats d’una manera o altra amb Roses, amb una clara tendència multidisciplinar.