Es reprenen les obres del Pla de Cruïlles a Figueres amb dues noves actuacions

2010-05-10 15:35

Passades les Fires i Festes de la Santa Creu 2010, l’Ajuntament de Figueres reprèn el Pla de Cruïlles amb dues noves actuacions que començaran en els propers dies. Demà dimarts serà el torn per les obres a la cruïlla dels carrers Sant Antoni amb Clerch i Nicolau, mentre que la setmana vinent -a partir del 17 de maig- es començarà a treballar a l’espai comprès entre els carrers Sant Pau i Col·legi. En els dos casos està previst que els treballs s’allarguin fins a la setmana del 14 de juny. Mentrestant, destacar que aquesta setmana finalitzaran les obres a la cruïlla dels carrers Sant Pau amb Muntaner amb la instal·lació del paviment definitiu.

Paral·lelament, i també fent referència a les obres incloses dins del Pla de Millores 2009 – 2010, avui han començat els treballs de semaforització a la plaça de la Palmera, els quals s’allargaran fins a mitjans de juny i comporten els tall del carrer Concepció i, parcialment del Pi i Margall.

“Reprenem el Pla de cruïlles amb l’objectiu que totes les obres es puguin dur a terme dins els terminis previstos per minimitzar el màxim possible les molèsties que ocasionen a la circulació i als veïns de les cruïlles on es treballa” explica el regidor de Mobilitat, Miquel Solé, qui afegeix que “l’obra a la cruïlla del carrer Sant Pau amb Col·legi comportarà uns canvis de sentit en la circulació d’alguns carrers que estem acabant d’estudiar i farem públics els propers dies. Canvis pensats per reduir les molèsties”.

Finalment, degut a les afectacions que les obres a les cruïlles estan creant a la circulació pel centre de la ciutat, sumant-li el tall del carrer Concepció, el carrer Nou romandrà obert a la circulació fins a la finalització de totes les obres.