ERC vol posar en marxa un Institut de Cultura per a coordinar i difondre l’acció d’entitats i associacions del sector a Figueres

2019-05-21 00:00

Esquerra Republicana aposta per posar en marxa a Figueres un Institut de Cultura per coordinar, amb la participació de tots els agents implicats, l’acció del sector. “Durant els darrers mesos dia sí, i dia també, en totes les converses amb entitats, associacions i particulars ens han demanat que cal millorar la coordinació entre tots plegats i estem convençuts que amb l’Institut de Cultura ho aconseguirem”, explica l’alcaldable d’ERC Figueres, Agnès Lladó.
Els republicans han presentat avui les línies mestre del seu programa en cultura per a Figueres que a banda de l’Institut de Cultura per coordinar tota l’acció també inclou altres prioritats com “la construcció de la segona biblioteca de la ciutat que, a dia d’avui, és incomprensible que no sigui una realitat”.
Pel que fa al Casino Menestral, Lladó explica que “trobarem els recursos necessaris per tal d’executar les obres i convertir l’espai en la Casa de Cultura de Figueres. Un cop el projecte sigui una realitat, als antics jutjats hi situarem un hotel d’entitats”.

Agenda cultural

Una altra de les demandes a la qual els republicans figuerencs volen donar resposta és la de la millorar la difusió dels actes que es duen a terme a la ciutat. “Amb la participació d’entitats, associacions i particulars, publicarem una agenda periòdica amb les activitats culturals”, afirma Lladó
Entre altres propostes, des d’ERC Figueres també s’aposta per “dinamitzar els centres cívics i locals socials dels barris. Cal potenciar-los i incloure’ls en la programació de tota la ciutat”, argumenta la candidata republicana de Figueres.

Lloc de cerca