ERC s’imposa per majoria absoluta a Pont de Molins i desbanca Josep Fuentes

2023-05-29 16:00

Els resultats de les eleccions municipals van evidenciar la gran voluntat de canvi que hi havia a Pont de Molins i van donar a la candidatura d’Esquerra Republicana, encapçalada per Pere Borràs, la majoria absoluta, amb gairebé un 48% dels vots (164 en total). En segon lloc va quedar Junts per Pont de Molins, amb l’alcalde dels últims 16 anys, Josep Fuentes, que es va quedar amb 3 regidors. La tercera opció, el PSC que
es va presentar sota la denominació Fem Pont de Molins, liderada per Axel Garcia, va obtenir el 10,75% (37 vots) i es va quedar sense representació.

La mateixa nit electoral, Borràs ja va avançar que la transparència, un dels lemes de la campanya d’ERC, serà la primera cosa que durà a terme després de prendre possessió i per això va anunciar que encarregaran una auditoria. “Volem saber què s’ha fet amb els diners dels contribuents des de fa molts anys, perquè tenim moltes sospites d’irregularitats i necessitem saber si són certes o no. En cas que se’n trobin, sens dubte demanarem responsabilitats”, va dir Borràs.