ERC proposa la captació d’start-ups i indústria 4.0

2023-05-24 13:30

Esquerra Republicana de Figueres proposa la captació d’empreses d’start-ups i indústria 4.0 per generar nous llocs de feina i dinamitzar l’economia de la ciutat amb la creació de l’Espai FigueresLab Innovació Urbana, com a pol d’atracció i foment dels ecosistemes i empreses innovadores. 

Aquestes, són empreses que no necessiten grans espais on poder treballar, i per tant, proposen impulsar que s’instal·lin en antigues naus dins de la ciutat, que actualment estan abandonades i degradades. 

Al mateix temps, a través del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, s’han creat noves zones industrials als afores de la ciutat. “Aprofitarem tot aquest sòl d’activitats econòmiques per instal·lar indústries sostenibles que crearan llocs de feina de qualitat i estables i d’aquesta manera contribuirà a la dinamització de l’economia”.

Així mateix, ERC continuarà acompanyant les empreses de nova creació i la seva sostenibilitat en els primers cinc anys, l’acompanyament a les empreses com a actors formadors amb la formació dual, aplicant un model basat en la innovació que generi beneficis per a treballadors i les empreses.

La consellera d’Economia, Natàlia Mas, ha visitat avui dimecres Figueres i juntament amb l’alcaldessa i candidata d’ERC, han visitat alguns comerços de la ciutat.