ERC organitza una conversa sobre el comerc a Figueres

2014-06-09 12:00

El proper dijous 12 de juny, ERC Figueres organitza l’acte “Vine a parlar de comerç” dins del cicle de converses amb la ciutadania “Escoltem Figueres”, sobre els principals actius de la ciutat que tindran lloc al llarg de l’any 2014.

“Escoltem Figueres” és un cicle de converses nascut arran del Pla de Treball que s’ha marcat la formació republicana amb l’objectiu de conèixer de primera mà el que pensen els figuerencs i figuerenques d’aquells temes que es consideren crucials per al bon funcionament de la ciutat, sempre des d’una perspectiva de debat constructiu. Donat que el comerç ha estat i és el motor econòmic més potent d’aquesta ciutat, ERC valora com a molt important començar aquest treball a l’entorn d’aquest motor. 

Amb aquest objectiu, la formació republicana organitza aquest acte per al proper dijous 12 de juny, a les 20.30, a la Sala Brossa-Fregoli del Museu del Joguet. Com a ponents hi participaran Arés Tubau, regidora de Comerç per  ERC a l’Ajuntament de Rubí i Frederic Carbó, conegut restaurador figuerenc. Moderarà el debat Dídac Moreno, periodista figuerenc. L’acte és obert a tothom i es contempla un torn de paraula obert al públic assistent.