ERC mostra el seu rebuig a la denúncia del Govern espanyol contra l'Ajuntament de Llançà

2013-02-05 13:00

El jutjat núm. 2 de Girona ha comunicat que la delegació del govern de l’estat a Catalunya ha interposat un recurs contenciós administratiu contra l’Ajuntament de Llançà per l’acord de ple municipal que declara la població com a territori català lliure i sobirà. 

Davant d'aquests fets, la Federació Comarcal d’ERC Alt Empordà vol manifestar la seva màxima repulsa per aquests fets, que no tenen altre objectiu que intentar impedir el procés democràtic que s’ha iniciat a Catalunya i que representen un atac a la legitimat i la sobirania del poble català. 

Així mateix, vol animar a tots els ajuntaments de la comarca a seguir l’exemple de Llançà i altres municipis veïns i declarar-se territori català i lliure i sobirà per sumar esforços i plantar cara als atacs d'aquest tipus. ERC Alt Empordà ofereix la seva ajuda, recolzament i assessorament a tots els ajuntaments que decideixin donar aquest important pas, independentment del seu color polític. 

El president de la Federació Comarcal, David Pujol, ha declarat que “ni la delegació del govern ni ningú podrà aturar el camí cap a la llibertat del nostre país. El compromís i la voluntat del poble català es fan evidents amb la quantitat de municipis que s’han declarat territori català lliure i sobirà a la comarca i arreu del país. Des d’ERC seguirem treballant incansablement per a què aquest procés iniciat culmini amb èxit”.