ERC Figueres proposa la creació d’un Districte Jove al Mas Torrent del Parc de les Aigües

2023-05-12 18:00

Esquerra Republicana de Figueres proposa la creació d’un districte Jove al Mas Torrent del Parc de les Aigües. Aquest serà un espai de trobada pels i les joves de la ciutat on s’ofereixin els serveis i les activitats que hi necessiten, com un alberg d’entitats, espais lúdics i festius de trobada, sales d’estudi i bucs d’assaig entre altres.

Els republicans, encapçalats per Agnès Lladó, també proposen la creació d’una xarxa de Centres Oberts a tots els barris, un espai obert fora de l’horari escolar per tal que tots els joves de Figueres puguin tenir un espai de referència extraescolar. En aquests centres oberts hi haurà activitats per a totes les edats, des d’esport base, jocs, reforç escolar, lleure...

Pel que fa a altres propostes de Joventut, els republicans volen ampliar els horaris de la biblioteca actual, fomentar l’associacionisme juvenil, implementació de suport de mesures d’emancipació pels joves, ampliar i diversificar l’oferta formativa de la ciutat incorporant més recursos i eines de suport o la implementació d’una partida del pressupost per convertir-la en Pressupost Participatiu per a Joves.

La candidata d’ERC, Agnès Lladó, ha manifestat que “els joves són el futur, però també el nostre present, per tant, necessitem que la nostra ciutat els pugui oferir tot el que necessiten per a poder-s’hi desenvolupar, tant a nivell d’estudis com de lleure i habitatge”.