ERC Figueres ha escollit la nova executiva local que presideix Jordi Giró

2011-10-23 14:00

L’Assemblea de militants de la secció local d’ERC a Figueres ha escollit la nova executiva, que tindrà un mandat de dos anys segons preveuen els estatuts del partit. Les persones que la componen són Jordi Giró i Ribas, que repetirà com a president de la secció local; Agnès Lladó i Saus, designada secretària d’Organització; Jordi Montero i Garcia, com a secretari de Finances; Montserrat Segura i Feliu, que durà a terme les funcions de secretària d’Imatge i Comunicació; Xavier Besora i Causadias, secretari de Política Municipal; Carles Vilaseca i Martos, que s’ocuparà de la secretaria de Coordinació Interna, i Enric Pujol i Casademont, que endegarà les secretaries de Relacions Transfrontereres i de Formació.

D’altra banda, són membres nats de l’executiva Mireia Mata i Solsona, en tant que portaveu del grup municipal d’ERC i un membre de JERC, que en aquest cas serà Ferran Quintana i Segura. Els tres vocals de la nova executiva seran Joan Cusí i Forch, Carles Coll i Costa i Jordi Rigall i Moner.

El president entrant, Jordi Giró i Ribes, ha destacat que “l’executiva que s’acaba de constituir té uns objectius immediats molt clars, com són obrir el partit a la ciutat, donar formació continuada a la nostra militància mitjançant cicles de xerrades i conferències, i treballar les relacions transfrontereres, entre d’altres”.