ERC felicita organitzadors, voluntaris i participants a la Via Catalana a la comarca

2013-09-13 09:00

A través d'un comunicat la Federació Comarcal d’ERC a l’Alt Empordà i la Secció Local d’ERC a Figueres agraeixen a l’ANC, al voluntariat i a tota la societat de la comarca l’esforç realitzat i els feliciten per l’èxit de la Via Catalana.

L’Onze de Setembre d’enguany ha marcat una fita en la història d’aquest país. La Via Catalana cap a la Independència ha mostrat al món que la societat catalana és una societat pacífica que sap organitzar-se per aconseguir el que vol, sense cap necessitat de violència, coaccions ni por. En aquest marc, la Diada que acabem de viure ha estat un èxit esclatant i una emoció col·lectiva, i ha constituït un pas importantíssim cap a la independència del nostre país, Catalunya. 

Per això, la Federació Comarcal d’ERC i la Secció Local de Figueres volem felicitar i alhora donar les gràcies l’Assemblea Nacional Catalana per l’organització d’aquesta Diada vibrant i plena, que tan bones escenes ha deixat al pas per la nostra comarca; a tot el voluntariat que hi ha intervingut per assegurar l’èxit organitzatiu i de participació, i també a la societat empordanesa i catalana en general, que ha respost a la crida en massa i no ha dubtat a mobilitzar-se per fer que l’anhel esdevingui realitat. 

La regidora figuerenca d'ERC coordinant un dels trams