ERC demana la revisió de la senyalització de Figueres

2013-08-26 08:30

Coincidint amb el punt àlgid de la temporada turística, ERC denuncia novament la manca de senyalització per als visitants que, en cotxe o en transport públic, visiten la ciutat de Figueres. 

És del tot imprescindible, al parer dels republicans, que Figueres tingui una senyalització senzilla ─clara i intel·ligible per a turistes de tot arreu─ del centre de la ciutat, dels llocs on hi ha aparcaments dissuasoris, de l’oficina de Turisme o dels museus. “No hi ha indicadors del centre de la ciutat, amb la icona internacionalment reconeguda, ni indicadors del Museu Dalí que una persona no familiaritzada amb l’obra de Dalí pugui identificar, i tampoc hi ha indicadors de les raquítiques oficines d’informació turística”, diu Mireia Mata, portaveu del grup municipal. 

La manca d’informació fa que les persones que es desplacen a peu hagin de preguntar continuadament per la seva destinació, i els que van en cotxe, que deambulin circulant pel centre de la ciutat, agreujant el caos que s’ha creat amb les modificacions de trànsit que s’han fet, improvisadament, aquestes darreres setmanes. 

El caos circulatori que ha creat la reestructuració de la circulació a la plaça del Gra i entorns, s’ha sumat als clàssics col·lapses de turistes que busquen, en va, la seva destinació, sigui per entrar o per sortir de la ciutat. 

Per això, els republicans demanen la revisió dels indicadors de tota la ciutat que facin de Figueres una ciutat accessible i descongestionada de tràfic, i amable per a les persones que la visiten.