ERC de Roses escull nova executiva local amb Joan Plana al capdavant

2013-09-23 11:00

Aquest dissabte, dia 21 de setembre, la secció local d'ERC Roses va celebrar al casal dels Pescadors la seva assemblea per escollir la nova executiva del partit. Joan Plana és el nou president rellevant a Carles Trias que va fer un balanç dels seus quatre anys al capdavant de la secció local. 

Per la seva part Joan Plana va exposar els motius per els quals va decidir fer el pas presentar la seva candidatura. El primer va ser construir un projecte que passi per un model de poble inclusiu, del qual tothom es pugui sentir part per combatre la creixent desafecció de la gent cap a Roses. En aquest punt, Plana va declarar que “quan una cosa no t'agrada, pots fer tres coses : acceptar-la, queixar-te o intentar canviar-la. Jo vaig decidir lluitar per canviar-les, i, al mateix temps, donar a tots els que creuen que hi ha coses de Roses que millorar que deixin de queixar-se i passin a involucrar-se per canviar-les”.

El segon motiu que exposar va ser la voluntat de construir una candidatura que sigui una alternativa progressista i catalanista al govern de la ciutat. En aquest sentit, Plana ha assegurat que per aconseguir construir aquesta alternativa cal ser capaços d'aconseguir que el projecte sobrepassi els murs del partit i, tot i que sigui un projecte que parteix d'ERC, que sigui un projecte que vagi molt més enllà de la pròpia ERC. “Cal treballar, parlar i sumar amb persones, entitats, associacions i fins i tot amb altres formacions per poder construir aquesta alternativa. Si no som capaços de deixar de banda qualsevol tipus de sectarisme i sumar, no ho aconseguirem”.

Per últim, va afirmar que es presentava perquè volia reforçar la secció local i portar un partit amb “la història, la tradició i els ideals” d'Esquerra al lloc que es mereix a Roses. “Cal que tornem a sentir-nos orgullosos de ser republicans, cal que fem sentir a tothom, l'orgull de la República”.

La resta de membres que integraran la nova executiva són Agnès Fàbregas, Carles Trias, David Campà, Ivan López, Vero Medina, Clàudia López, Ariadna López, Albert Moreno i Brahim Ahmed.