ERC considera que el pacte entre CiU i PSC era per interessos personals i no de ciutat

2017-01-29 08:00

Esquerra Republicana de Figueres s’ha reunit aquest dissabte en executiva extraordinària després de que l’alcaldessa Marta Felip hagi anunciat en roda de premsa el trencament del pacte de govern que mantenien CiU, PSC i Compromís d’Esquerres per Figueres.  

La portaveu del Grup Municipal d’Esquerra Figueres, Agnès Lladó, ha afirmat que amb aquest trencament “es confirma que el pacte de govern representava més interessos personals i de partit que no pas els interessos de Figueres”. “Es demostra, un cop més, la incapacitat del govern de liderar una proposta de ciutat que vetlli per tots els figuerencs i figuerenques”, ha afegit Lladó.  

Davant del futur de la governabilitat de Figueres, la portaveu del grup municipal, ha declarat que “des d’Esquerra Republicana seguirem treballant per una ciutat més justa, més equitativa i que respongui a les necessitats dels figuerencs, fet que es fa incompatible en donar suport a un govern que fins ara no ha donat resposta a aquests objectius”.   

En aquest sentit, Agnès Lladó ha afirmat que “afrontem el trencament del govern treballant incansablement amb els veïns i veïnes per construir una alternativa que permeti una Figueres justa, cohesionada, atractiva, dinàmica i emprenedora. Seguirem liderant una oposició constructiva i responsable amb l’objectiu de no aturar la nostra ciutat. El millor servei que podem fer a Figueres és feina i feina, barri a barri, empresa a empresa, porta a porta”.  

Aquesta setmana vinent, els Republicans tenen prevista una assemblea amb tota la militància per tractar l’actualitat municipal.