ERC Figueres ofereix gratuïtament el seu local per a xerrades i activitats

2011-07-21 08:00

En l'inici d'aquest nou mandat municipal, la secció local d’ERC ha vist la necessitat de reactivar el contacte amb la ciutadania, i de començar, des de la base, un treball de col·laboració amb les entitats i col·lectius de Figueres i la comarca. En aquest sentit, com a una primera iniciativa, posa a disposició, des d’aquest mateix mes de juliol, la planta baixa del seu local, al cèntric carrer Sant Llatzer de Figueres, per tal que aquells col·lectius i entitats que vulguin organitzar alguna activitat i no disposin de local (o que aquest sigui molt limitat d'espai), ho puguin fer, de manera gratuïta, a la seu del partit.

En una ciutat com Figueres, amb greus mancances d’espais públics en els quals dur a terme reunions, xerrades i activitats similars, ERC vol posar el local que té llogat per a la seva activitat política habitual a disposició d'aquells col·lectius (ja siguin de caire social, cultural o recreatiu) que no tenen ànim de lucre i que pretenen dinamitzar la societat civil ciutadana. Segons declara la portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament, Mireia Mata i Solsona, “es tracta de rendibilitzar el local, no en un sentit econòmic, sinó en un sentit social i ciutadà. En un moment de crisi econòmica, però també de confiança en la classe política i les dinàmiques de partit, volem obrir el nostre local a aquells que en tinguin necessitat”.

El local disposa d’una sala d’actes amb capacitat per a 50 persones, i equip de projeccions audiovisuals, així com espai per a petites exposicions.