Enxampen un jove que va robar un ordinador a l'Oficina de Turisme de la plaça del Sol

2016-01-14 13:00

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Empordà van detenir el dia 8 de gener un home de 25 anys, nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un robatori amb força.

A quarts de quatre de la matinada del dia 8 de gener, els mossos van saber que un home havia entrat a robar a l’oficina d’informació de la Plaça del Sol de Figueres. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van poder obtenir la descripció de la persona i de la direcció de fugida.

La patrulla va fer recerca per la zona esmentada pel testimoni i va localitzar un home que encaixava perfectament amb la descripció facilitada i que duia una torre d’ordinador a les mans. El jove en veure la presència policial va intentar fugir corrents però els agents el van aturar després d’unes corredisses.

En una cantonada del carrer, els mossos van trobar el teclat i la pantalla d’ordinador amagats. El material presentava algunes destrosses. Els agents van detenir al jove com a presumpte autor d’un robatori amb força.

Un cop detingut l’autor, una altre patrulla van constatar que el vidre situat a dos metres i mig d’alçada de la façana de l’oficina d’informació estava trencat i que de l’interior hi faltava un ordinador de taula.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 8 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.