Enxampen un individu robant ordinadors d'un centre educatiu de Figueres

2012-02-03 14:00

A les 6 del matí del dijous, la sala de coordinació operativa de la Guàrdia Urbana va rebre l’avís que havia saltat l'alarma del col·legi Sant Pau de Figueres. Minuts més tard, acompanyats per un responsable del centre, una dotació policial va realitzar una inspecció a les instal·lacions, detectant que la porta principal havia estat forçada, amb un vidre trencat i el pany malmès.

Un cop a dins de les instal·lacions, els agents van observar que en una de les aules hi havia molt material al terra i que, segons indicacions del responsable del centre, faltaven més d'una dotzena d'ordinadors. Mentre realitzaven la comprovació de l'aula, els agents van veure com un individu creuava el pati de l'escola de forma precipitada i amb dues bosses de mà.

Aquest va ser interceptat pels agents, comprovant que a l'interior de les bosses hi portava 15 netbooks i 2 ordinadors portàtils, material que faltava a l’interior  de l'aula. L’individu -SMEH, de 23 anys i resident de Figueres- ha estat detingut per un suposat delicte de robatori amb força.