Enxampen tres persones que robaven a la deixalleria de l'Armentera

2012-01-17 17:30

Pels voltants de les dues del migdia del dissabte 14 de gener, mentre una patrulla uniformada de la comissaria de Roses feia tasques de seguretat ciutadana per la localitat de Sant Pere Pescador van rebre l’alerta del vigilant de la deixalleria de l’Armentera perquè havia vist diverses persones que podrien estar robant dins les instal·lacions.

Quan els agents van arribar al lloc van veure dues bicicletes que tenien una caixa a la seva part posterior lligada amb cables i ferros. A les proximitats també hi havia un vehicle estacionat que tenia diversos cables elèctrics i planxes metàl·liques al seu interior.  Els agents també van veure com al cim de la paret que limita la deixalleria hi havia una impressora, un televisor i cablejat elèctric preparats per sostreure.

Per tal de localitzar els autors els agents van escalar la paret per entrar dins el recinte. Donat que a dins no hi havia ningú però la deixalleria llinda amb el cementiri hi van continuar la recerca.  A l’interior van sorprendre tres homes que intentaven fugir escalant la porta de ferro del cementiri en veure’s sorpresos pels mossos. Els agents els van interceptar i detenir quan fugien per una riera del costat. Un dels detinguts portava unes tenalles i també es va poder recuperar un telèfon sense cable i un termòmetre digital.

Els detinguts són Mohamed El M, de 36 anys, nacionalitat marroquina, Constantin Lucian B, de 28 anys, nacionalitat romanesa, ambdós amb domicili a Sant Pere Pescador, i Ernesto S, de 25 anys, d’origen lituà i amb domicili desconegut.

Als detinguts, a qui només consten antecedents a Constantin Lucian B, se’ls va deixar en llibertat, a l’espera de ser citats pel jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.