Enxampen a l'Escala dos homes que robaven en contenidors de roba

2015-11-25 18:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Escala, van imputar el dia 17 de novembre a l’Escala, dos homes, de 42 i 35 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Salt i Girona, com a presumptes autors de cinc robatoris amb força a contenidors de roba.

Els fets van passar cap a un quart de quatre de la matinada del dia 17 de novembre, a la rotonda de Sant Martí d’Empúries, on una patrulla mixta de mossos d’esquadra i policia local va aturar un furgoneta que anava carregada de bosses de roba.

Els agents van identificar les dues persones que anaven a l’interior del vehicle i van comprovar que a dins hi portaven un total de 16 bosses de mida industrial carregades de roba.

Després de trobar dos ganxos d’un metre de llargària aproximadament, normalment utilitzats per extreure la roba dels contenidors, i una serra de ferro, que és amb el que tallaven el pany de la porta del contenidor,es van iniciar les gestions per tal d’esbrinar l’origen de tota aquella mercaderia.

El mateix dia 18, els mossos van saber que uns cinc contenidors que pertanyen a una Cooperativa de recollida selectiva de Roba presentaven diversos danys, concretament els recipients es trobaven a les poblacions baixempordaneses de Corçà, la Bisbal, La Tallada i Verges i també a Sant Pere Pescador.

Els agents van retornar les 16 bosses als responsables de la Cooperativa i van imputar els dos homes com a presumptes autors de cinc robatoris amb força.

Els imputats, que no tenen antecedents, passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, quan siguin requerits.