Entren en funcionament els lavabos públics del passeig Nou

2014-07-31 10:00

Aquest dijous, coincidint amb el mercat setmanal de la roba, entren en funcionament els nous lavabos públics del passeig Nou. Ubicats al mateix espai que els anteriors -a les escales que connecten amb el Parc Bosc- s’han reformat completament seguint el model de serveis públics instal·lats a la ciutat (a les places Josep Pla, Dr. Ernest Vila i Josep Tarradellas).

Optant per aquest sistema, els lavabos del passeig Nou són completament automatitzats, tan pel que fa a la seva obertura i tancament -de  7 a 22 hores-, com per la seva neteja. I és que després de cada usuari, els lavabos es netegen de forma automàtica.

“Hem decidit optar pel mateix sistema que la resta de serveis públics de Figueres per la seva eficiència i estalvi. A més, perquè amb els més de 70 usos al dia de mitjana entre tots que hem tingut els últims quatre anys i mig, i les poques incidències, ens demostren que són un model òptim per oferir als ciutadans i visitants”, explica el regidor de Serveis Urbans, Joaquim Felip.

Amb l’entrada en funcionament dels lavabos es tanquen els últims detalls de la reforma del passeig Nou de la ciutat i, a més d’oferir un servei molt útil els dies de mercat, també serviran pels turistes que arriben a la ciutat amb bus i que des de fa unes setmanes tenen el punt de baixada a la ronda del Parc.